Privatumo politika

Bendrovei UAB "JUNGHEINRICH LIFT TRUCK", (toliau: Jungheinrich) yra labai svarbūs konfidencialių duomenų tvarkymas ir privatumo apsauga. Toliau pateikiame išsamią informaciją apie Jūsų duomenų tvarkymą.

Asmens duomenų rinkimas, tvarkymas ir naudojimas

  • Klientai gali apsilankyti mūsų tinklalapyje nepateikdami jokių savo asmens duomenų. Kai apsilankote mūsų svetainėje, yra registruojami šiuo metu naudojamas jūsų kompiuterio IP adresas, data ir laikas, naršyklės tipas ir Jūsų peržiūrimi puslapiai. Šie duomenys vertinami tik siekiant tobulinti mūsų pasiūlymus ir neleidžia nustatyti Jūsų asmens tapatybės.
    Mums perduoti asmens duomenys renkami, apdorojami ir naudojami tik laikantis principų, aprašytų šioje privatumo politikoje ir griežtai laikantis Lietuvos Respublikos asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo, Lietuvos Respublikos elektroninių ryšių įstatymo ir Lietuvos Respublikos nesąžiningos komercinės veiklos vartotojams draudimo įstatymo nuostatų Vokietijos federalinio duomenų apsaugos įstatymo (BDSG), Telekomunikacijų įstatymo (vok. TMG) ir Vokietijos nesąžiningos konkurencijos įstatymo (vok, UWG) nuostatų.

1. Asmens duomenys, kurie reikalingi Jūsų pirkimo sandoriui atlikti. Mes naudojame Jūsų pateiktą informaciją, kad galėtumėte įvykdyti, apdoroti ir, reikalui esant, pakeisti jūsų užsakymą.

2. Asmens duomenų perdavimas. Jūsų duomenys yra perduodami prekes pristatančiai bendrovei, ir tik tie, kurie yra būtini prekių pristaty-mui. Norėdami apdoroti mokėjimus, mes perduodame Jūsų mokėjimo duomenis bankui, kuriam pavesta atlikti mokėjimą. 

3. Atsisakymas ir atšaukimas. Pagal Lietuvos Respublikos asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymą Vokietijos federalinį duomenų apsaugos įstatymą Jūs turite teisę į:

  • nemokamą informacija apie jūsų saugomus duomenis, taip pat šių duomenų taisymą, blokavimą ar ištrynimą;
  • bet kuriuo metu atsisakyti arba atšaukti duomenų naudojimą reklamos tikslais.

Tiesiog atsiųskite mums paprastą pranešimą, kuriame bus nurodytas bendrovės pavadinimas, pavardė, išsamus adresas ir, jei yra suteiktas – kliento numeris. Papildomų išlaidų, išskyrus perdavimo išlaidas pa-gal bazinį tarifą, nėra.

4. Registracija. Jūs galite sukurti paskyrą skyriuje „Registracija parduotuvėje“ (Shop-Registrierung), kad su kiekvienu papildomu užsakymu Jums nereikėtų dar kartą įvedinėti sutarčiai reikalingų savo asmens duomenų. Mes naudojame šiuos asmeninius duomenis sandoriui įvykdyti.

5. Naujienlaiškis

  • Jei Jūs skiltyje "Naujienlaiškio registracija" ("Newsletter-Anmeldung") įrašote savo el. pašto adresą spustelite mygtuką "Registruotis" ir patvirtinate savo registraciją dar kartą, naudodamiesi nuoroda į jūsų įvestą el. pašto adresą (dviguba pasirenkama versija/Double Opt-in), mes apdorojame ir naudojate jūsų el. pašto adresą reguliariai siųsdami Jums naujienlaiškį su mūsų pasiūlymais. Jūsų duomenys trečiosioms šalims nėra perduodami. Mūsų privatumo politika parengta laikantis Vokietijos Federalinio duomenų apsaugos įstatymo (BDSG) ir Vokietijos telekomunikacijų įstatymo (TMG).
  • Pagal Lietuvos Respublikos elektroninių ryšių įstatymo 69 str. Vokietijos nesąžiningos konkurencijos įstatymo 7 str. 3 d. nuostatas mums leidžiama naudoti el. pašto adresą, kurį nurodėte perkant mokamą paslaugą panašių produktų ar paslaugų tiesioginei reklamai. Jei nebenorite gauti panašių produktų ar paslaugų reklamos, galite bet kuriuo metu atšaukti el. pašto adreso naudojimą, neturėdami papildomų išlaidų, išskyrus pagal bazinius tarifus apmokamas perdavimo išlaidas. Norėdami tai padaryti, galite atsisakyti prenumeratos kiekviename elektroniniame pranešime spustelėdami nuorodą „Atsisakyti prenumeratos“ arba pasinaudodami mūsų registracijos atšaukimo forma (Abmeldeformular ).
  • Ateityje bet kuriuo metu galite lengvai atšaukti naujienlaiškio prenumeratą naudodami nuorodą kiekvieno naujienlaiškio pabaigoje arba internetu, naudodami mūsų atšaukimo formą (Abmeldeformular). Šiuo atveju susidaro tik įprastos bazinės informacijos perdavimo išlaidos.  
  • Jūsų asmens duomenys yra perduodami internetu užkoduoti naudojant SSL šiuose puslapiuose:

          - Užpildytas pirkinių krepšelis ir užsakymų procesas
          - Registracija parduotuvėje
          - Skyrelyje „Mano sąskaita"
          - Naujienlaiškio užsakymas

  • Mes vykdome mūsų tinklalapio ir kitų sistemų apsaugą techninių ir organizacinių priemonių pagalba nuo neteisėto pašalinių (neįgaliotų) asmenų veiksmų sukelto Jūsų asmens duomenų praradimo, sunaikinimo, prieinamumo, keitimo ar platinimo. Prieiga prie Jūsų kaip kliento paskyros yra įmanoma tik įvedus Jūsų asmeninį slaptažodį. Visada turėtumėte saugoti savo prieigos informaciją ir uždaryti naršyklės langą, kai baigiate naršyti mūsų tinklapyje, ypač jei kompiuterį naudojate kartu su kitais asmenimis.

Slapukų naudojimas

1. Bendra informacija

  • Klientai gali apsilankyti mūsų tinklalapyje nepateikdami jokių savo asmens duomenų. Kai apsilankote mūsų svetainėje, yra registruojami šiuo metu naudojamas jūsų kompiuterio IP adresas, data ir laikas, naršyklės tipas ir Jūsų peržiūrimi puslapiai. Šie duomenys vertinami tik siekiant tobulinti mūsų pasiūlymus ir neleidžia nustatyti Jūsų asmens tapatybės.
  • Mums perduoti asmens duomenys renkami, apdorojami ir naudojami tik laikantis principų, aprašytų šioje privatumo politikoje ir griežtai laikantis Lietuvos Respublikos asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo, Lietuvos Respublikos elektroninių ryšių įstatymo ir Lietuvos Respublikos nesąžiningos komercinės veiklos vartotojams draudimo įstatymo nuostatų Vokietijos federalinio duomenų apsaugos įstatymo (BDSG), Telekomunikacijų įstatymo (vok. TMG) ir Vokietijos nesąžiningos konkurencijos įstatymo (vok, UWG) nuostatų.

2. Žiniatinklio analizei skirtų profilių kūrimas naudojant pseudonimus

  • Ši svetainė naudoja "Google Analytics" ir "Google" žymų tvarkyklę. Tai yra "Google Inc." ("Google") teikiamos žiniatinklio analizės paslaugos. "Google Analytics" naudoja vadinamus slapukus. Slapuko sukurta informacija apie jūsų naudojimąsi šia svetaine paprastai siunčiama į "Google" serverį JAV ir ten saugoma. Šioje svetainėje aktyvuojant IP anonimiškumo užtikrinimo funkciją, jūsų IP adresas esantis Europos Sąjungos valstybėse narėse ar kitose Europos ekonominės erdvės valstybėse bus sutrumpintas. Tik išskirtiniais atvejais į „Google" serverį JAV bus siunčiamas visas IP adresas ir ten sutrumpinamas. Šios svetainės operatoriaus pavedimu „Google" naudos šią informaciją norėdama įvertinti savo svetainės naudojimą, parengti ataskaitas apie svetainės veiklą ir svetainės operatoriui teikti kitas su svetainės ir interneto naudojimu susijusias paslaugas. „Google Analytics" naudojamas iš Jūsų naršyklės perduotas IP adresas nebus sujungtas su kitais „Google" duomenimis.
  • Jūs galite neleisti, kad slapukų pagalba surinkti ir Jūsų su svetainės naudojimusi susiję duomenys (įsk. Jūsų IP adresą) būtų siunčiami į „Google“ ar apdorojami „Google“, jei atsisiųskite ir įdiegsite naršyklės papildinį, kurį rasite nuorodoje http://tools.google .com / dlpage / gaoptout? hl =de
  • Daugiau informacijos apie naudojimo sąlygas ir privatumą galite rasti čia (hier).

3. Reklamos internete programa

  • Ši svetainė naudoja internetinę reklamos programą „Google AdWords“ ir jos dalį – konversijų stebėjimą (Conversion-Tracking). Šie slapukai nustatomi, kai vartotojas spusteli „Google“ pateiktą skelbimą. Trečiosios šalys, įskaitant „Google“, skelbimus skelbia interneto svetainėse ir naudoja išsaugotus slapukus skelbimams skelbti pagal ankstesnius naudotojo apsilankymus šioje svetainėje ("ReMarketing"). „Google“ gali perduoti šią informaciją trečiosioms šalims, jei to reikalauja įstatymai, arba jei „Google“ trečiųjų šalių duomenis tvarko jų pavedimu. „Google“ jokiu būdu nesusies jūsų IP adreso su kitais „Google“ duomenimis. Norėdami gauti daugiau informacijos apie „Google“ sąlygas, spustelėkite čia (hier).
  • Duomenų rinkimas ir saugojimas ateityje gali būti atšauktas. Jūs galite išjungti „Google“ atliekamą slapukų naudojimą apsilankę puslapyje, kuriame išjungiama „Google“ reklama. Taip pat galite išjungti slapukus konversijų stebėjimui, nustatydami naršyklę taip, kad slapukai iš domeno „googleadservices.com“ būtų blokuojami. Tačiau atkreipiame dėmesį į tai, kad šiuo atveju negalėsite naudotis visomis šios svetainės funkcijomis.
  • Štai informacija apie mūsų naudojamus slapukus:

Slapukas

Tipas

Veikimo laikas

"I_like_PS-Cookie"

Funkcinis

100 dienų

Warenkorb

Funkcinis

30 dienų

ishop.usertype

Funkcinis

3 mėnesių

LastSeen

Funkcinis

30 dienų

rememberMe

Funkcinis

30 dienų

WISHLIST

Funkcinis

30 dienų

Google Tag Manager

Analizė

10 minučių

Google Analytics

Analizė

2 metai

Google Adwords

Analizė

30 dienų

Matelso

Analizė

30 dienų

Facebook

Pakartotinė rinkodara

1 metai

Criteo

Pakartotinė rinkodara

1 metai

Emarsys

Pakartotinė rinkodara

1 metai

4. Žiniatinklio analizė naudojant „Optimizely“

  • Mūsų tinklalapyje naudojame „Optimizely Inc.“ teikiamą žiniatinklio analizės paslaugą „Optimizely“ - toliau vadinama „Optimizely“. „Optimizely“ padeda mums geriau pritaikyti mūsų tinklalapį Jūsų poreikiams. Paslauga naudoja vadinamus "slapukus". Slapukai saugomi jūsų kompiuteryje esančiuose mažuose tekstiniuose failuose. Su Jūsų pagalba galima analizuoti svetainės naudojimą. Slapuko pagalba apie svetainės naudojimą gauta informacija perduodama į „Optimizely“. Duomenų perdavimas ir saugojimas paprastai vyksta į JAV esantį serverį.
  • Jei šiame tinklalapyje veikia IP anonimiškumo apsaugos funkcija, „Optimizely“ sutrumpins jūsų IP adresą, jei jis yra Europos Sąjungos valstybės narės ar valstybės pasirašiusios Europos ekonominės erdvės susitarimą teritorijoje. Retais išskirtiniais atvejais IP adresas bus visas perkeltas į „Optimizely“ serverį JAV, kur jis bus sutrumpintas.
  • Mūsų pavedimu „Optimizely“ naudoja gautą informaciją, kad galėtumėm įvertinti, kaip svetainė buvo naudojama. Tuo remdamasis, „Optimizely“ teikia įvertinimus ir ataskaitas svetainės optimizavimo tikslu. 
  • Jei IP adresas perduodamas iš Jūsų naršyklės, šie duomenys nebus sujungti su kitais „Optimizely“ duomenimis.
  • Jūs galite bet kuriuo metu atsisakyti slapukų išsaugojimo, pakeisdami naršyklės nustatymus. Tačiau atkreipkite dėmesį, kad šiuo atveju galbūt negalėsite naudotis visomis šios svetainės funkcijomis.
  • Be to, galite bet kuriuo metu sustabdyti „Optimizely“ atliekamą stebėjimą. Šiuo atveju jokios informacijos apie jūsų naudojimąsi svetaine nebus gauta ar išsaugota. Jei norite išjungti slapuką, spustelėkite šią nuorodą: Optimizely Cookie deaktivieren.

5. Žiniatinklio analizė su „HotJar Web Analytics Service“

  • Ši svetainė naudoja „HotJar“ analizės paslaugą, kad pagerintų naudojimą ir klientų patirtį.
  • Gali būti įrašomi pelės paspaudimai, taip pat pelės ir slinkties judesiai.
  • Panašiai gali būti registruojami šioje svetainėje padaryti veiksmai klaviatūroje. Tačiau registravimas nesusiejamas su asmeniu ir lieka anonimiškas.
  • „HotJar” neregistruoja šių duomenų svetainėse, kurios nenaudoja "HotJar" sistemos.
  • Galite išjungti "HotJar" funksiją, susisiekdami su „HotJar Web Analytics” serviso tarnyba čia (hier).

6. „Facebook Inc.” priklausančių "Facebook" pakartotinės rinkodaros („Facebook Remarketing“) ir panašias funkcijas atliekančių tikslinių grupių („Ähnliche Zielgruppen“) privatumo (duomenų apsaugos) politika.

  • Ši svetainė naudoja „Facebook Inc.” („Facebook”) pakartotinės rinkodaros funkciją „Custom Audiences“. Ši funkcija skirta pristatyti šios svetainės lankytojams per socialinį tinklą „Facebook“ su jų pomėgiais susijusius reklamos skelbimus. Šiuo tikslu šioje svetainėje buvo įdiegta „Facebook“ pakartotinės rinkodaros žyma. Apsilankius svetainėje per šią žymą sukuriamas tiesioginis ryšys su "Facebook" serveriais. Tokiu būdu „Facebook“ serveriui perduodama, kad apsilankėte šioje svetainėje ir „Facebook“ priskiria šią informaciją Jūsų asmeninei „Facebook“ vartotojo paskyrai. Daugiau informacijos apie „Facebook“ atliekamą duomenų surinkimą ir naudojimą, taip pat apie Jūsų teises ir būdus kaip apsaugoti savo privatumą bei Facebook nurodymus dėl duomenų apsaugos rasite adresu: https: //www.facebook.com/about/privacy/ arba galite atsisakyti rinkodaros funkcijos „Custom Audiences“ adresu: https://www.facebook.com/settings/?tab=ads#_=_. Tam jums reikės prisijungti prie „Facebook“ paskyros.

7. Nurodymai dėl duomenų apsaugos Criteo GmbH priklausančių „Criteo Dynamic Retargeting" ir „Criteo Sponsored Products“ funkcijų atlikimo metu

  • Mūsų puslapiuose „Criteo“ technoligijų pagalba (Criteo GmbH, Unterer Anger 3, 80331 Miunchenas) informacija apie svetainės lankytojų naršymo elgseną rinkodaros tikslais yra renkama tik anonimine forma, tada „Criteo“ gali analizuoti naršymo elgseną ir rodyti tikslinius rekomenduojamus produktus kaip reklaminį skelbimą, kai lankomos kitos svetainės.
  • Anoniminiai duomenys jokiu būdu negali būti naudojami lankytojo asmens identifikavimui svetainėje. „Criteo“ surinkti duomenys bus naudojami tik siūlomos reklamos pagerinimui. Ant kiekvieno kaičiosios reklamos skelbimo dešinės pusės apačioje pasirodo mažoji „i“ raidė („informacija“), ant kurios užvedus pelę ir spustelėjus esate nukreipiami į tinklapį, kuriame paaiškinama sistema ir pasiūloma paspaudimu (opt-out) atsisakyti paslaugos. Spustelėjus „opt-out“ (atsisakyti) nustatomas atsisakymo slapukas, kuris ateityje blokuos kaičios reklamos rodymą. Kitaip duomenys nėra naudojami ir nėra perduodami trečiosioms šalims. Daugiau informacijos apie bendrą privatumo politiką Jūs galite sužinoti „Criteo“ privatumo politikos nuostatose (Datenschutzrichtlinien) ir atšaukti jūsų naršymo elgsenos anoniminę analizę (anonymen Analyse Ihres Surfverhaltens widersprechen (Opt-Out).

Kontaktiniai asmenys duomenų apsaugos klausimais

Jei turite klausimų dėl jūsų asmens duomenų rinkimo, apdorojimo ar naudojimo, informacijos, taisymo, blokavimo ar panaikinimo ir suteikto sutikimo atšaukimo, kreipkitės į:

Kontaktiniai asmenys:
Jungheinrich PROFISHOP AG & Co. KG

Duomenų apsaugos koordinatorius
Timo Wlecke
Haferweg 24
22769 Hamburgas
Jungheinrich AG

Koncerno atstovas duomenų apsaugos klausimais
Frank Jastrob
Friedrich-Ebert-Damm 129
22047 Hamburgas